POLITICA DE RETUR

www.clarette.ro ofera clientilor sai serviciul de retur conform politicii interne si a legislatiei in vigoare , prin SC KENZO SRL.

 1. Returul de marfa se asigura in urmatoarele conditii :
 • Produsele se returnează în maximum 15 de zile calendaristice de la achiziţie;
 • Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
 • Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Se va face dovada achizitionarii prin prezentarea documentului emis de curier – AWB , care se va timite prin mijloacele de comunicare stabilite de vanzator ( mail, whatsapp, …)
 1. Restituirea sumelor provenite din returul produselor se face astfel:
 • Prin virament bancar, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar.
 • Restituirea sumei provenite din retur , se va restitui in contul clientului , dupa ce produsele ajung in posesia KENZO si este verificata integritatea produsului si a ambalajului.
 • In situatia in care ultima zi de retur este zi nelucratoare, ultima zi in care se poate face returul va fi urmatoarea zi lucratoare.
 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal
 • KENZO prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale pentru:
 • executarea contractului încheiat cu dumneavoastră, care include și returnarea produselor/restituirea sumelor ca urmare a acceptării serviciului de retur, conform prevederilor legale/condițiilor menționate mai sus;
 • pentru conformarea cu normele, reglementările legale.
 • În cazul în care nu există neconformități iar produsele îndeplinesc toate condițiile de retur menționate mai sus, KENZO SRL va proceda la întocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, în conformitate cu prevederile legale. Datele necesare întocmirii documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, seria și nr. CI, cont bancar, după caz. Vom folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozițiilor legale în vigoare. În cazul în care dumneavoastră nu doriți să furnizați aceste date, returnarea produselor nu este posibilă chiar dacă se încadrează în condițiile de retur mai sus prezentate, întrucât nu ne putem conforma legislației din domeniul fiscal.

Proprietatea SC KENZO SRL

Search clarette.ro

Intra in cont

Creeaza un cont

Datele tale personale vor fi utilizate pentru a-ți susține experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrie în pagina de politică de confidențialitate.

Password Recovery

Ti-ai pierdut parola? Te rugam sa introduci numele de utilizator sau adresa de e-mail. Vei primi un link pentru a crea o noua parola prin e-mail.

COS CUMPARATURI (0)

Adaugat la favorite! VEZI FAVORITE